Wat kun je bouwen

Wat kun je bouwen met Mindstorms EV3,

Je kunt 5 robots bouwen, voor de TRACK3R zit een handleiding in de doos. De andere bouwinstructies en bijbehorende programma’s zijn beschikbaar via de EV3-software.

 

*TRACK3R,                                                                                                                                                          Een robot voor elk terrein, vier verwisselbare gereedschappen gemonteerd op een Crawler, een tweebladige blender, bazooka, grijpklauw en een zware hamer.

 

*EV3STORM,

De leider van de Mindstorms robots. Superieure intelligentie en slagkracht. Uitgerust met een zware bazooka en snel draaiend drieblads zwaard.

 

*SPIK3R,                                                                                                                                                                      Een zespotig wezen met een snelle staart, snel wendbaar en gevaarlijk met zijn krachtige scharen! De EV3 schorpioen.

 

*R3PTAR,                                                                                                                                                     Een robot slaat razendsnel toe met scherpe giftanden. De EV3 slang.

 

*GRIPP3R,                                                                                                                                                             Een sterke robot die zware voorwerpen kan optillen dankzij zijn bouw en krachtige grijpers.

 

Verder zijn er nog 12 bonusrobots gemaakt door mindstorms fans, die staan beschreven op de EV3-softwarelobby en op de website. Alle 12 robots kun je bouwen met de inhoud van de Mindstorms EV3 (31313) set.

 Speelgoed algemeen